fbpx

Blog

V súčasnej dobe, keď sa podnikanie presúva do digitálnych kanálov, je pre malé firmy čoraz dôležitejšie využiť tieto pokročilé online marketingové techniky
Obsahový marketing je dnes neoddeliteľnou súčasťou podnikových stratégií. Podľa aktuálnych štatistík sa zdá, že investície do obsahového marketingu sa vyplácajú.
Emailový marketing sa v posledných rokoch stal jedným z najúčinnejších a najdostupnejších nástrojov pre podniky rôznych veľkostí.
Miestny marketing je kľúčovým nástrojom pre malé podniky, ktoré sa snažia zvýšiť svoju viditeľnosť. Tu nájdete niekoľko stratégií, ktoré by ste mali zvážiť.
Chceli by ste rozbehnúť digitálny marketing pre vašu firmu a neviete ako začať? V tomto článku sa dozviete 6 vecí, na ktoré by ste určite nemali zabudnúť.
Vytváranie atraktívnej a dynamickej hlavičky, ktorá sa zmenšuje pri scrollovaní, môže výrazne zlepšiť používateľský zážitok na vašej webovej stránke. Tento návod vám ukáže, ako to dosiahnuť pomocou Elementor Pro a flexbox kontajnerov, vrátane glass efektu, zmenšenia loga a štýlového box shadow.
Ak riešite SEO vašej stránky, pravdepodobne ste sa stretli s pojmom backlinky. Stručne si povieme čo to je a hlavne ako ich získate.
Spravili ste si webovú stránku a nikto neprichádza. Spolu sa naučíme ako nastaviť základné SEO pre váš Wordpress web.
Umelá inteligencia v chatbotoch bola vždy veľmi obmedzená, ale ChatGPT od OpenAI ju posúva na úplne inú úroveň.
Ak používate službu Google Analytics a ešte ste neprešli na nový Google Analytics 4 (GA4), teraz je ten správny čas.

Riešenia pre váš biznis